Stoiximan Super League

Με στόχο τις… υψηλές πτήσεις

Μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας επιθυμεί να συνεχίσει να παραμείνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει τη νίκη στην έτερη πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, τη Βέροια.

Ξεχωριστό χαρακτήρα έχει αποκτήσει η σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βέροια, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Συγκεκριμένα, οι Ημαθιώτες έχουν καταφέρει να βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τους Θεσσαλονικείς να είναι πρώτοι με μόλις έναν πόντο διαφορά.

Δηλαδή, η σημερινή αναμέτρηση στην Τούμπα έχει αποκτήσει χαρακτήρα «ντέρμπι κορυφής». Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη καλείται να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, ύστερα από την εντός έδρας ήττα από τη Φιορεντίνα για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να παρατάξει τους «ασπρόμαυρους» με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται – από δεξιά προς αριστερά – από τους Κίτσιου, Μαντούρο, Κατσικά και Ρατς.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τζιόλης, με τους Τζανδάρη και Κάτσε εσωτερικούς μέσους. Στην επίθεση θα παίξουν οι Μακ, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης. Η αποστολή θα γίνει γνωστή σήμερα το πρωί.

Προϊστορία

Από το 1959 και μετά η Βέροια μετράει δεκατρείς ήττες, δύο ισοπαλίες χωρίς γκολ και μία νίκη τον Γενάρη του 1968. Το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες πραγματοποιήθηκε την περσινή σεζόν (26/01/2014) κι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-1, χάρη σε δύο γκολ του Σαλπιγγίδη κι από ένα των Ολίσε και Μαντούρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x