F1

Με στόχο το χατ-τρικ ο Χάμιλτον

Να φτάσει στις τρεις διαδοχικές νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 θέλει ο Λιούις Χάμιλτον εν όψει του τέταρτου γκραν πρι της σεζόν που φιλοξενείται στην Κίνα.

Στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην πίστα της Σανγκάης φιλοξενείται το πρωτάθλημα της Formula 1 με τον Λιούις Χάμιλτον να δηλώνει πως θα είναι απίστευτο αν καταφέρει να κάνει το χατ τρίκ παίρνοντας την καρό σημαία μετά τις νίκες σε Μαλαισία και Μπαχρέιν.

Ο Βρετανός πιλότος έχει καλή παράδοση στην Κίνα, δεδομένου ότι στα εφτά γκραν πρι έχει ανέβει στο βάθρο έξι φορές (δύο νίκες, μία δεύτερη θέση και δύο τρίτες)

«Στην Κίνα έχω σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου. Από τη μία έχω τερματίσει εκτός βάθρου δύο φορές σε αυτό το σιρκουί. Από την άλλη, την πρώτη μου χρονιά στο πρωτάθλημα της Formula 1 είχα έξοδο και έχασα την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα των πιλότων. Σε γενικές γραμμές κάθε φορά που έρχομαι εδώ είμαι πολύ δυνατός. Ο σκοπός, όπως πάντα, είναι να πάρω τη νίκη και αν τα καταφέρω να πάρω τρεις διαδοχικές νίκες τη φετινή σεζόν θα είναι πραγματικά απίστευτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x