Europa League

Με τα λευκά ο ΠΑΟΚ

Φορώντας κατάλευκες εμφανίσεις θα υποδεχθεί τη Σαχτέρ Καραγκαντί ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αγωνιστεί με λευκές εμφανίσεις, ενώ ο αυριανός αντίπαλός του με πορτοκαλί.

Η ανακοίνωση:

«Με τις λευκές εμφανίσεις θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στον αγώνα της Πέμπτης (19/09, 22:05, ΑΝΤ1) με την Σαχτέρ Καραγκαντί για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι ποδοσφαιριστές του Χουμπ Στέφενς θα φορέσουν την λευκή φανέλα με λευκό σορτσάκι και κάλτσες, ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας θα παίξει με μπλε εμφάνιση.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, η Σαχτέρ θα παραταχθεί με πορτοκαλί εμφάνιση, μαύρο σορτσάκι και μαύρες κάλτσες, ενώ ο τερματοφύλακάς της θα παίξει με στολή σε χρώμα πράσινο σκούρο.

Ο Γάλλος διαιτητής Φρέντι Φοτρέλ και οι βοηθοί του Σιρίλ Γκρινόρ, Λορέν Στιέν, Μπενουά Μπαστιέ, Βίλφρεντ Μπιέν θα φορούν μαύρες στολές».

Στο μεταξύ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης, με τον Χουμπ Στέφενς να προτιμά να γυμνάσει τους ποδοσφαιριστές σε πιο χαλαρούς ρυθμούς μη θέλοντας να ρισκάρει κανένα απρόοπτο παραμονές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x