Stoiximan Super League

Με «τίγρη» στη μηχανή της

Επισπεύδονται οι διαδικασίες στην ΑΕΚ για κατασκευή γηπέδου και δημιουργία ισχυρής ομάδας. Ετοιμάζει μήνυμα προς τον κόσμο ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Προχωρούν τα μεταγραφικά.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θέλει να χαθεί ούτε λεπτό και μετά την ανάδειξη της διοίκησης με τις δικές του… ευλογίες στις εκλογές της Ερασιτεχνικής θα «τρέξουν» όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Ο «τίγρης» πέρα από την αρχηγική του εμφάνιση στις αρχαιρεσίες της Κυριακής ετοιμάζει ανακοίνωση με την οποία θα απευθύνεται ανοικτά στον κόσμο της ομάδας. Άλλωστε δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως παρά μόνο σε «πηγαδάκια» από τη στιγμή που αποφάσισε να επιστρέψει στο προσκήνιο. Πιθανώς η πρώτη του δήλωση θα γίνει παράλληλα με την κυκλοφορία των διαρκείας.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του γηπέδου, οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν θα είναι γοργές. Είναι σαφής η πρόθεση να αρχίσουν τα έργα μέσα στο 2013, προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί σε 16-17 μήνες και να είναι έτοιμο προς χρήση από τη σεζόν 2015/16. Αναμένεται σύντομα συνάντηση με τη δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας, Έφη Αποστολάκη, για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ, συναντήθηκε με τη διοίκηση του σταδίου και επιθεώρησε τους χώρους που θα χρησιμοποιεί η ΑΕΚ (από το γήπεδο, μέχρι τα γραφεία).

Ο Μανιάς και οι άλλοι

Παράλληλα με τα ζητήματα των γηπέδων, «τρέχουν» και τα αγωνιστικά. Μέχρι την Πέμπτη θα ανακοινωθεί το νέο… οργανόγραμμα της ΑΕΚ, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς σε ρόλο γενικού διευθυντή, τον Νίκο Λυμπερόπουλο αθλητικό διευθυντή, τον Τραϊανό Δέλλα προπονητή με βοηθό τον Βασίλη Μπορμπόκη και τον Άκη Ζήκο υπεύθυνο ακαδημιών.

Σε ό,τι αφορά στο ρόστερ, ουσιαστικά για την ώρα αριθμεί έντεκα παίκτες. Από τη φετινή ομάδα παρέμειναν οι Ανάκογλου, Τσουμάγκας, Τσουκαλάς, Τσούπρος, Γροντής, Καλογέρης και Παυλής, ενώ νέες προσθήκες είναι οι Γεωργέας, Ρόβας, Βούρας και Λυμπερόπουλος. Σε αυτούς αναμένεται να προστεθούν οι Αργυρίου και Νικολιάς.

Στην ΑΕΚ περιμένουν την απάντηση του Μιχάλη Μανιά στην πρόταση για τετραετές συμβόλαιο που του έχουν κάνει. Βασικός ενδοιασμός του 23χρονου επιθετικού είναι η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν άμεσα την απάντηση του παίκτη για να κάνουν τα πλάνα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x