Βόλεϊ

Με την Άννα Βίσση υποδέχθηκαν τη νέα σεζόν στον Α.Ο.Θήρας

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ο αθλητικός κόσμος της Σαντορίνης περιμένει την ημέρα της έναρξης για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Ο Α.Ο Θήρας, η ομάδα που σε δυο μόλις αγωνιστικές περιόδους ανέβηκε δυο κατηγορίες είναι πανέτοιμη να αγωνιστεί στην Α1 γυναικών στο volley.

Όλο το νησί υποστηρίζει την προσπάθεια των αστεριών της ομάδας, γεγονός που επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο KOO CLUB,χορηγός και αυτός της ομάδος τα τελευταία 2 χρόνια.

Προσκεκλημένη, μιας και δηλώνει ένθερμη υποστηρικτής αυτής της ομάδος ,ήταν η καταξιωμένη καλλιτέχνης Άννα Βίσση, η οποία ήρθε ειδικά γι’αυτό το σκοπό στο νησί της Σαντορίνης.

To Δ.Σ της ομάδος διοργάνωσε αυτή την βραδιά για να ευχαριστήσει όλους αυτούς που με την οικονομική και ηθική τους στήριξη δίνουν δύναμη και ώθηση στη δύσκολη προσπάθεια στην πρώτη συμμετοχή του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ στο ελληνικό πρωτάθλημα Α1.
Η εκδήλωση λοιπόν ήταν αφιερωμένη στους χορηγούς – υποστηρικτές της ομάδος.

Το event στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις αθλήτριες, να διασκεδάσουν και να φωτογραφηθούν με την Άννα Βίσση.

inner

Η βραδιά έκλεισε ανανεώνοντας το ραντεβού για τις αρχές Οκτωβρίου όπου σε τουρνουά φιλικών αναμετρήσεων που θα διοργανώσει ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση της ομάδος.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x