Stoiximan Super League

Με τις... ευλογίες του Μπεργκ!

Με τον Μπεργκ να δίνει το «παρών» στο Κορωπί και να γυμνάζεται για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο οποίο ελπίζουν όλοι στην ομάδα πως θα έρθει η πρώτη νίκη στην εφετινή Σούπερ Λίγκα ολοκληρώθηκε με τον Μπεργκ να δίνει το «παρών» στο Κορωπί.

Ο Σουηδός για πρώτη φορά μετά το εξιτήριο του από τον νοσοκομείο άρχισε να γυμνάζεται κάνοντας ελαφρά ποδήλατο, δίνοντας –την ίδια στιγμή- τις… ευλογίες του για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και πάσες, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με οικογενειακό δίτερμα και τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για της αναμέτρησης η οποία θα θα διεξαχθεί στο άδειο λόγω τιμωρίας «Απόστολος Νικολαϊδης.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:

Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπούι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x