Betmasters

Με το +8,5 του Πουέρτο Ρίκο

Ο Νίκος Ζέρβας, αναλύει τις στοιχηματικές του εκτιμήσεις για την 5η αγωνιστική του Παγκόσμιου Κυπέλλου, βλέποντας μάχη για τη πρόκριση στο Κροατία-Πουέρτο Ρίκο.

Η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων αναμένεται με μεγάλο αγωνιστικό, βαθμολογικό αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Κρίνονται προκρίσεις, κατατάξεις και… πρόωροι αποκλεισμοί, οπότε θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού ήδη τα αποτελέσματα είναι αρκετά… περίεργα, λόγω του ότι οι ομάδες παίζουν καθημερινά και πολύ δύσκολα διατηρούν μία σταθερότητα στην απόδοσή τους.

Επέλεξα το «διπλό» του Πουέρτο Ρίκο κόντρα στην Κροατία λόγω του χάντικαπ των 8,5 πόντων, καθώς θεωρώ πως οι Λατίνοι θα το παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις. Αν τους βγει το μακρινό σουτ, μπορεί να είναι κοντά στο σκορ μέχρι τέλους, ενώ το ποντάρισμα ευνοείται σημαντικά και από τον αναβρασμό που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας του Ρέπεσα.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, Σερβία και Ισπανία δεν έχουν κανένα άγχος αφού έχουν προκριθεί. Η «φούρια ρόχα» θα έχει μάθει και τον αντίπαλό της στη φάση των «16», οπότε περιμένω ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες και αρκετά καλό θέαμα. Οι διοργανωτές θα ξεπεράσουν τους 80 πόντους κόντρα στην ευάλωτη άμυνα των Σέρβων, που με τη σειρά τους έχουν το ταλέντο να πετύχουν 65-70 για να πληρώσει το over με όριο τους 151,5 πόντους.

ΠΡΟΤΑΣΗ

755. Κροατία-Πουέρτο Ρίκο +8,5 2 (1.80)
759. Σερβία-Ισπανία over 151,5 (1.80)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x