Betmasters

Με το «διπλό» της Πορτουγκέσα

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το «διπλό» της Πορτουγκέσα λόγω της ειδησεογραφίας της Ικάσα, η οποία μόνο φαβορί δεν είναι.

Οι έντεκα βαθμοί απολογισμός των φιλοξενούμενων και η πρόσφατη μέτρια φόρμα τους ίσως να μην είναι καλοί σύμβουλοι για την έκπληξη, όμως τελευταία η Πορτουγκέσα πρωταγωνιστεί σε κλειστά παιχνίδια και φλερτάρει με τη νίκη. Ισοφάρισε στο 93΄ την Παρανά (1-1), κάτι που σημαίνει ότι έχει σφυγμό, πήρε την ισοπαλία χωρίς να δεχθεί γκολ από την Πόντε Πρέτα εκτός (0-0), κέρδισε τη Μινέιρο στο 94΄ (2-1).
Μόνο σοβαρό πρόβλημα είναι η τιμωρία του Κάσταν στο κέντρο της άμυνας, ενώ η Ικάσα είναι «ανισόρροπη» στο «σπίτι» της με «μία του ύψους, μία του βάθους» συμπεριφορά. Η πρόσφατη φόρμα της στη Β΄ Βραζιλίας είναι κακή, αγωνιστικά προβλήματα δεν έχει σημαντικά, όμως ο προπονητής της έφυγε απρόσμενα και ο υπηρεσιακός Σκαρλέζε θα κάτσει στον πάγκο για το παιχνίδι αυτό ενώ γίνονται διεργασίες για την απόκτηση νέου.
Το όλο κλίμα δεν ευνοεί την Ικάσα και γι΄ αυτό την κοντράρουμε. Το «διπλό» αυτό θα το ταιριάξουμε μ΄ ένα παιχνίδι πόλο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Η Ιταλία, στις γυναίκες, αντιμετωπίζει την Ελλάδα και δίνεται μεγαλύτερο φαβορί απ΄ όσο είναι στην πραγματικότητα. Για παιχνίδι που θα έχει, λογικά, γκολ αλλά θα κριθεί στις λεπτομέρειες το 2,70 της Εθνικής με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά είναι σούπερ απόδοση.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

041. ΙΤΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ: ΕΛΛΑΔΑ (ΚΩΔ. 223 / 2,70)
113. ΙΚΑΣΑ – ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ: 2 (2,70)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x