Stoiximan Super League

Με το μυαλό στη Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ

«Ανάσες» ενόψει Μπενφίκα δίνει ο Χουμπ Στέφενς στον Ινσαουράλδε στην προσεχή αναμέτρηση απέναντι στον Πανθρακικό. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Πανθρακικό για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Χουμπ Στέφενς στην τελευταία προπόνηση του «δικέφαλου του Βορρά» το απόγευμα του Σαββάτου δεν θέλησε να «ζορίσει» ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές του καθώς ακολουθεί και ο επαναληπτικός απέναντι στη Μπενφίκα την ερχόμενη Πέμπτη στην Πορτογαλία.

Μάλιστα, από την αποστολή, που ανακοινώθηκε μετά το τέλος του προγράμματος, για την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής ο Ολλανδός τεχνικός άφησε εκτός του Χουάν Ισαουράλδε, προκειμένου να πάρει «ανάσες».

Στη διάθεση του Στέφενς δεν θα είναι επίσης ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και ο Κλάους Αθανασιάδης, που θα εκτίσει την ποινή του λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Αναλυτικά η αποστολή: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Χούσεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x