Κύπελλο Ελλάδας

Με τον ίδιο στόχο…

Τη νίκη με την οποία θα «αγκαλιάσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών. Τέσσερις με πέντε αλλαγές ετοιμάζει ο Δέλλας στο αρχικό σχήμα.

Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά τη λευκή ισοπαλία στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, η «Ένωση» ψάχνει το… τρίποντο με το οποίο θα αυξήσεις τις πιθανότητες για να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Λόγω και του αγώνα που έδωσε πριν από μερικές ημέρες η ομάδα στα Χανιά, ο Τραϊανός Δέλλας προσανατολίζεται να κάνει τέσσερις με πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, στο 4-2-3-1 του Έλληνα τεχνικού θα αγωνιστούν οι εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Ανέστης (ή ο Καραγκιολίδης), έχοντας μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Σαρρής και Πεταυράκης.

Στον άξονα θα παίξουν οι Μάνταλος και Κορδέρο (ή Ρόβας). Πιο μπροστά θα είναι οι Μπαρμπόσα, Ζόριτς και Πλατέλλας. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αραβίδης (ή ο Ντακόλ).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γροντής, Γεωργέας, Ντούνης, Μπρέσεβιτς, Σβάρνας και Φαγέ. Εκτός έμειναν οι Ανάκογλου και Τζανετόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x