TV

Με τούρτα Survivor αποχαιρέτησαν τον Σάκη Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο, όπου θα παρουσιάσει το Survivor, που θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ και η σύντροφός του τον αποχαιρέτησαν με μια μεγάλη έκπληξη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο λαμπερά και συζητημένα ζευγάρια της showbiz. Οι φωτογραφίες που αναρτούν στα social media, συχνά κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει νέα τους.

Ωστόσο, ήρθε η στιγμή να χωριστούν για κάποιους μήνες, καθώς ο Σάκης θα φύγει για τον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor». Η Χριστίνα θέλοντας να αποχαιρετήσει τον σύντροφο της, του ετοίμασε ένα πάρτι έκπληξη. Φίλοι του παρουσιαστή, αλλά και της ίδιας συναντήθηκαν στο Radisson Blu Park Hotel και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γιάννης Καγιούλης, ο οποίος αποκάλυψε και την τούρτα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Στην τούρτα φαίνεται ο Σάκης να στέκεται στην άκρη της γης, ενώ πάνω έγραφε: «Θα μας λείπεις»!






Βέβαια, εκτός από την τούρτα απόλαυσαν και sushi, το οποίο δεν έλειπε από το μενού.



Η βραδιά έκλεισε με μπόλικη διασκέδαση! Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ακολούθησε karaoke party! Μάλιστα, ο ίδιος μαζί με την σύντροφο του τραγούδησαν το «I Will Survive». Στο βίντεο που δημοσίευσε έγραψε: «Σήμερα κατάλαβα ακόμα μια φορά ότι την ευτυχία στη ζωή μας τη φέρνουν οι άνθρωποι γύρω μας! Με αυτό το πάρτι έκπληξη (εκπληξούλες Χριστινάκι μου; ??) λοιπόν θέλησαν να με αποχαιρετήσουν οι φίλοι μου για τους 5 μήνες που θα λείπω για το Survivor στον Άγιο Δομίνικο!! Δεν έχω λόγια να σας εκφράσω το πόσο θα μου λείψετε… γι αυτό θα σας πω ένα ΣΧΕΤΙΚΟ τραγούδι»!

Σημερα καταλαβα ακομα μια φορα οτι την ευτυχια στη ζωη μας τη φερνουν οι ανθρωποι γυρω μας! Με αυτο το παρτυ εκπληξη (εκπληξουλες Χριστινακι μου? ??) λοιπον θελησαν να με αποχαιρετησουν οι φιλοι μου για τους 5 μηνες που θα λειπω για το Survivor στον Αγ Δομινικο!! Δεν εχω λογια να σας εκφρασω το ποσο θα μου λειψετε...γι αυτο θα σας πω ενα ΣΧΕΤΙΚΟ τραγουδι!! Μεγαλο ευχαριστω και στο καταπληκτικο ξενοδοχειο @radissonblupark για την φιλοξενια. #IWillSurvive #SurpriseParty #ImSoHAPPY #SeeUIn5Months #fwnaraNOT

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις




Πηγή: Peoplegreece.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x