Betmasters

Με τους «καρβουνιάρηδες» Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr μία δυάδα νικών βασισμένη σε ομάδες που φέτος τα πηγαίνουν χάλια για τα δεδομένα τους.

Πέρυσι η Λίβερπουλ ήταν... τρένο κι ας μην πήρε τον τίτλο στην Αγγλία, σε μία εξέλιξη που στιγματίστηκε από το περίφημο γλίστρημα του Τζέραρντ στο ματς με την Τσέλσι. Η Ντόρτμουντ μπορεί εδώ και δύο χρόνια να έχασε την πρωτιά στην Μπουντεσλίγκα από την... πυρηνική Μπάγερν, ωστόσο κι αυτή την τρέχουσα δεκαετία έκανε σπουδαία πράγματα με πρωταθλήματα στη Γερμανία και εξαιρετικές πορείες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος και τα δύο... τρένα καίνε κάρβουνο και το ζήτημα είναι πού μπορεί να φθάσει ο κατήφορος!

Για τη Λίβερπουλ η έξοδος στο «Ντιν Κορτ» για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ μπορεί να είναι και ολόκληρη σεζόν. Επί Μπρένταν Ρότζερς είναι το χειρότερο διάστημα των «κόκκινων», οι οποίοι κινδυνεύουν ανοικτά πλέον να μείνουν και εκτός Ευρώπης. Το Κύπελλο δεν έχει αρχίσει ακόμη, ενώ το Λιγκ Καπ μπορεί να τους δώσει ένα τρόπαιο (το ένατο!) και μία ευρωπαϊκή έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Μπόρνμουθ θα κατέβει με βασικούς, παρά το γεγονός πώς διεκδικεί την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ από την Τσάμπιονσιπ κι ακολουθεί βαρύ πρόγραμμα για τα «κεράσια».

Η διαφορά κατηγορίας σαφώς και παίζει ρόλο. Συναντάμε τη Λίβερπουλ σ΄ αυτές τις τιμές λόγω της κακής της φόρμας και το θέμα είναι αν αξίζει το ρίσκο. Με γνώμονα τα κίνητρα των φιλοξενούμενων σαφέστατα αξίζει. Βασικός γκολκίπερ θ΄ αρχίσει ξανά ο Μπραντ Τζόουνς, με τον Μινιολέ να είναι σε καραντίνα από τον Ρότζερς ενώ λογικά ο Μάριο Μπαλοτέλι θα βρεθεί στην ενδεκάδα παρά το γεγονός πώς ένας μικροτραυματισμός τον απασχόλησε. Σε πέντε ματς από το 1927 η Μπόρνμουθ δεν κέρδισε ποτέ τη Λίβερπουλ. Αν αυτό γίνει στην προκειμένη περίπτωση, τότε η κρίση στους φιλοξενούμενους θα γίνει ακόμη πιο βαθιά.

Όσον αφορά την Ντόρτμουντ μπορεί να υποδέχεται τη δεύτερη ομάδα της Μπουντεσλίγκας, αλλά η οριακή της κατάσταση δεν της επιτρέπει να κάνει διακρίσεις σε ποια ματς επιβάλλεται να πάρει και ποια όχι. Είναι τόσες πολλές οι φετινές γκέλες άλλωστε, που κάπως πρέπει να καλυφθούν. Ο Κλοπ έχει σημαντικές απουσίες (Μχιταριάν, Ρόις, Παπασταθόπουλος), ενώ λανσάρει νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα (τερματοφύλακα τον Λάνγκερακ και επιθετικό τον Ιμόμπιλε). Και οι δύο ομάδες είναι κουρασμένες. Για την επιλογή σημείου σαφέστατα προτιμάμε την αναγκαιότητα βαθμών για την Μπορούσια σε σχέση με το... ρεύμα και τα καλά αγωνιστικά νέα της Βόλφσμπουργκ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
146. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1 (1,75)
155. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 2 (1,90)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x