Βόλεϊ

Με τους… νέους ο Παναθηναϊκός

Τη νεοφώτιστη ΜΕΝΤ θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα της Volleyleague, με τους πρώτους να ζουν το όνειρο της μεγάλης κατηγορίας και τους δεύτερους να θέλουν μια καλή αρχή φέτος.

Πέρυσι σώθηκε στο νήμα, όμως φέτος ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει μια εντελώς διαφορετική πορεία, με τη νεοφώτιστη ΜΕΝΤ να είναι ο αντίπαλός της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα της Τούμπας, με τις πρεμιέρες να μην του… πάνε, αφού η τελευταία του νίκη σε πρώτη αγωνιστική ήταν τον Οκτώβρη του 2010 κόντρα στον Απόλλωνα με 3-2 σετ.

Η εκτός έδρας δοκιμασία του στο Λιγκ Καπ, άφησε καλά δείγματα για τον Παναθηναϊκός, όμως πρόκειται για την πρώτη «επίσκεψή» τους στην έδρα της ΜΕΝΤ, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες για όλες τις ομάδες σε κάθε θέση. Η δυσκολία αυξάνεται επειδή ο αντίπαλος είναι μια νεοφώτιστη ομάδα. Οι νεοφώτιστοι ξεκινούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και μεγάλο πάθος. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Οι δύο αγώνες που δώσαμε στο Βραχάτι για το Λιγκ Καπ θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε των προκλήσεων».

Από τη μεριά της η ΜΕΝΤ «μεταμορφώθηκε» σε πέντε μήνες. Όσο δηλαδή χρειάστηκε για να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα που θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Volleyleague.

Η παρουσία της στο Λιγκ Καπ μάλιστα έδειξε πως θα είναι απ’ τις ομάδες που θα διεκδικήσουν στα ίσα την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο Σπύρος Γκολίτσης έδειξε… διαβασμένος για το ματς, τονίζοντας: «Έχω δει τον Παναθηναϊκό σε βίντεο και μου αρέσει σαν ομάδα. Είναι πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες σε σημεία κλειδιά. Ο Στιβαχτής έχει δώσει διαπιστευτήρια στην κατηγορία και διαχειρίζεται καλά την πίεση. Ο διαγώνιος είναι ψηλός και δυνατός και οι κεντρικοί του Παναθηναϊκού πολύ δυνατοί και έμπειροι. Σε σερβίς και μπλοκ και θα κριθεί κυρίως η μεταξύ μας αναμέτρηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x