Γενικά

Με τρεις ελληνικές συμμετοχές το World Tour της Αυστρίας τον Νοέμβριο

Το World Tour της Αυστρίας θα είναι το τελευταίο για το 2019 από τα επαμειβόμενα Οπεν της κορυφαίας βαθμίδας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Είναι το έκτο της σχετικής σειράς και, μαζί με αυτό που προηγήθηκε μέσα στο μήνα στη Γερμανία, είναι τα μόνα της Ευρώπης. Το τουρνουά θα διεξαχθεί 12-17 Νοεμβρίου στο Λιντς και από την Ελλάδα πρόκειται ν’ αγωνιστούν δύο αθλητές και μία αθλήτρια. Έχουν δηλώσει συμμετοχή ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο Γιάννης Σγουρόπουλος και η Ελισάβετ Τέρπου.

Στο συγκεκριμένο Platinum θα πάρουν μέρος περίπου 250 άνδρες και γυναίκες.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό στοιχείο για την τεράστια απήχηση του αυστριακού World Tour είναι ότι η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κίνα έχει δηλώσει 14 αθλητές και ισάριθμες αθλήτριες, ενώ η Ιαπωνία, που έχει να φιλοξενήσει το προσεχές καλοκαίρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, 30 αθλητές (14 άνδρες και 16 γυναίκες)! Κορυφαία ονόματα θα έχουν στις αποστολές τους και χώρες, όπως η Κορέα, η Γαλλία, η Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ. Συνεπώς, ακόμη και ο Γκιώνης θα περάσει από τη διαδικασία των προκριματικών.

Στο μεταξύ, με δυνατά παιχνίδια, αλλά χωρίς κάτι το ουσιαστικό, ολοκληρώθηκε για τη Μαλαματένια Παπαδημητρίου το διεθνές Ππεν νέων και παίδων του Ομάν. Η 15χρονη πρωταθλήτρια, που βρίσκεται στην πρώτη της σεζόν στις νεάνιδες, αποκλείστηκε στα προκριματικά του απλού στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ήταν επικεφαλής στο έκτο κρουπ και περιορίστηκε στην τρίτη θέση με 1 νίκη και 2 ήττες. Στην καθοριστική για την πρόκριση Τρίτη αγωνιστική έχασε από την Ινδή Μανμάν Κουντού με 3-0 σετ (11-13, 8-11, 10-12).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x