Europa League

Μέντες: «Όλα εξαρτώνται από εμάς»

Έτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός, παρά τον τραυματισμό του Μπεργκ, για τον επαναληπτικό με τη Μίντιλαντ, σύμφωνα με τον Νταβίντ Μέντες, ο οποίος τόνισε ότι όλα εξαρτώνται από τους «πράσινους».

Στη Δανία έτοιμος για να τελειώσει την πρόκριση και να μπει στα γκρουπ του Europa League, είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Νταβίντ Μέντες.

Ο αμυντικός μέσος των «πράσινων» τόνισε ότι όλα εξαρτώνται από αυτούς, όσον αφορά το αν μπορούν οι Δανοί να κάνουν το «θαύμα».

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής:

-Έρχεστε στη Δανία με το αβαντάζ του 4-1, αλλά και μετά από μία ισοπαλία με τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα, αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό του Μπεργκ. Πως πιστεύεις ότι θα αντιδράσει η ομάδα σου;
«Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη στον Μάρκους. Κάθε μέλος είναι πολύ σημαντικό και είναι πολύ άσχημο και γι' αυτόν και για την ομάδα. Ήρθαμε Δανία για να τελειώσουμε την πρόκριση και να μπούμε στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ».

-Πόσο έτοιμοι είστε από πλευράς συγκέντρωσης;
«Είμαστε έτοιμοι. Δουλεύουμε 2 μήνες για την Ευρώπη. Μιλήσαμε μετά το ματς με τον Λεβαδειακό για τα λάθη που κάναμε. Όμως μην ξεχνάμε πως πριν λίγες μέρες κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στη Μίντιλαντ με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

-Έχεις καλή εικόνα για τους Δανούς. Είναι ομάδα ικανή για να κάνει το... θαύμα αύριο;
«Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Εάν βρουν την ευκαιρία μπορούν να το κάνουν. Αλλά το πιο σημαντικό είναι τι θα κάνουμε εμείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x