Ισπανία

Μέντες: «Ρονάλντο ο καλύτερος όλων των εποχών»

Ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, ισχυρίστηκε πως ο Πορτογάλος σταρ είναι ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών και παρουσιάστηκε σίγουρος πως θα κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ.

Είπαμε, να παινέψει το «σπίτι» του, αλλά μάλλον ο Ζόρζε Μέντες το παράκανε… Γιατί το να ισχυριστεί πως είναι ο καλύτερος του κόσμου είναι θεμιτό, αλλά το να πει πως είναι ο κορυφαίος όχι απλώς ποδοσφαιριστής, αλλά αθλητής όλων των εποχών, το λες και υπερβολή.

«Ο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβός παίκτης όλων των εποχών γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών. Δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν», τόνισε ο Πορτογάλος ατζέντης για τον συμπατριώτη του.

Ερωτηθείς, δε, αν υπάρχει τιμή πώλησης για τον πελάτη του, απάντησε: «Είναι αδύνατο να πω έναν αριθμό. Με ένα δισεκατομμύριο! Είναι απίθανο να βρεις κάποιον σαν κι αυτόν. Αν η Ρεάλ αποφασίσει αύριο να τον πουλήσει για 300 εκατ. ευρώ, θα βρεθεί ομάδα να τα δώσει αυτά τα λεφτά».

Όσο για το αν θα επέστρεφε στη Μαν. Γιουνάιτεντ; «Αγαπά τους φιλάθλους της Μαν. Γιουνάιτεντ και μου το έχει πει, γιατί ήταν εκεί έξι χρόνια. Όμως τώρα είναι στη Ρεάλ και δεν φεύγει από εκεί. Θα τελειώσει σίγουρα σε αυτή την καριέρα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x