Stoiximan Super League

Μεντζανί: «Καλύτερα να φύγω»

Την πρόθεση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Καρλ Μεντζανί μιλώντας στον γαλλικό Τύπο. «Έφυγα από τη Μονακό για να παίζω και η κατάσταση αυτή δεν μου αρέσει», τόνισε.

Αποφασισμένος να φύγει από τον Ολυμπιακό, μάλιστα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, είναι ο Καρλ Μεντζανί. Ο Αλγερινός αμυντικός δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του (8 εμφανίσεις) και θα ζητήσει να αποχωρήσει, με τη Μονακό που έχει τα δικαιώματά του να αποφασίζει για το μέλλον του. Αναλυτικά η συνέντευξή του στο «France Football»:

-Καρλ, εδώ και έναν μήνα δεν αγωνίζεσαι με τον Ολυμπιακό; Πώς το αντιμετωπίζεις αυτό;
«Η κατάσταση αυτή δεν μου αρέσει. Έφυγα από τη Μονακό για να έχω χρόνο συμμετοχής και να αγωνιστώ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

-Σκέφτεσαι να φύγεις από τον Ολυμπιακό;
«Θα πρέπει να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και αναπόφευκτα αυτή είναι να φύγω. Θέλω ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ σε μία ομάδα, προκειμένου να κερδίσω θέση στην εθνική Αλγερίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Μονακό γνωρίζει καλά την κατάστασή μου».

-Ποια είναι η κατάσταση της συνεργασίας σου με τη Μονακό;
«Πληρώνομαι από τη Μονακό και μαζί της έχω συμβόλαιο για άλλα δυόμισι χρόνια. Είναι πιθανή ακόμη και μία αποχώρηση το Γενάρη με τη μορφή δανεισμού».

-Αν αυτό είναι δύσκολο να συμβεί με τη Μονακό, θα σε ενδιέφερε να παίξεις σε άλλη ομάδα της Ligue 1;
«Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως έχω να πάρω μία σημαντική απόφαση. Είμαι ανοικτός σε κάθε ενδεχόμενο. Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου στη Ligue 1 και προφανώς είναι μία ενδιαφέρουσα προοπτική. Δεν με φοβίζει καμία πρόκληση. Είμαι πνευματικά έτοιμος για αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x