Γ' Εθνική

Μεγάλα σχέδια από «τίγρη»

Την επιστροφή παικτών που αγαπήθηκαν από τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και την απόκτηση Ελλήνων που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό σχεδιάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Να δημιουργήσει πάλι μία μεγάλη ΑΕΚ είναι ο όραμα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Πέρα από την κατασκευή του γηπέδου, που προχωρά με γοργά βήματα, αυτό περιλαμβάνει και την αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας. Στα πλάνα του «τίγρη» είναι να γίνουν σπουδαίες μεταγραφές, αρχικά το προσεχές καλοκαίρι και κυρίως το επόμενο, όταν και ελπίδα όλων είναι η «Ένωση» να έχει εξασφαλίσει την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα.

Το σχέδιο του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ έχει δύο άξονες. Ο πρώτος έχει να κάνει με την επιστροφή παικτών που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο και είναι εγνωσμένης αξίας. Ο Κώστας Κατσουράνης και ο Λεονάρντο ανήκουν στην κατηγορία εκείνη των παικτών που εμφανίζονται θετικοί και δεν αποκλείεται-εφόσον είναι εφικτό-να γυρίσουν ακόμη και για να παίξουν στην «Ένωση» στη Football League. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει… καψούρα επίσης με τον Ράφικ Τζεμπούρ και τον Νάτσο Σκόκο, δύο περιπτώσεις πολύ δύσκολες, τουλάχιστον για να παίξουν στη δεύτερη κατηγορία. Όμως μία ραγδαία ανερχόμενη, οικονομικά ισχυρή και με δικό της γήπεδο ΑΕΚ μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για όλους.

Ο δεύτερος άξονας του σχεδίου Μελισσανίδη αφορά την απόκτηση Ελλήνων που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Παικτών που έχουν περάσει από την ΑΕΚ, όπως ο Παπασταθόπουλος και ο Μόρας, ή που δεν φόρεσαν ποτέ τη φανέλα της. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσει η «Ένωση» ποιότητα, εμπειρία και θα τονώσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα. Όλα αυτά, ασφαλώς, σε συνδυασμό με την επιθυμία ανάδειξης παικτών από τις ακαδημίες, αλλά και την παραμονή κάποιων παικτών που στα δύο χρόνια που θα… απέχει η ΑΕΚ από τη μεγάλη κατηγορία θα αποδείξουν πως έχουν τις ικανότητες να φορέσουν τη φανέλα της και στο υψηλότερο επίπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x