Κύπελλο Ελλάδας

«Μεγάλες ελπίδες πρόκρισης»

Όλοι στον ΠΑΟΚ πιστεύουν στην ανατροπή ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Γεωργιάδης δίνει το δικό του στίγμα και υπογραμμίζει πως η ομάδα του έχει μεγάλες ελπίδες πρόκρισης

Κάτι παραπάνω από αισιόδοξος για το αυριανό αποτέλεσμα στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την ανατροπή και θα κάνει τα πάντα προκειμένου στο τέλος της βραδιάς να πανηγυρίζει με τον κόσμο της τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί κερδίζοντάς το θα βρεθούμε σε έναν τελικό που θα κρίνει ένα σημαντικό τρόπαιο. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαι σίγουρος πως θα παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί, για να κερδίσουμε και να προκριθούμε».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Περιμένω οι ποδοσφαιριστές μας να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τους βλέπω κάθε μέρα, το νιώθουν, το πιστεύουν. Είμαστε μια δυνατή ομάδα, όμως είναι βέβαια και ο Ολυμπιακός. Και εμείς όμως είμαστε ανταγωνιστικοί και θα το δείξουμε. Παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε ελπίδες, είναι μεγάλες και είναι με το μέρος μας».

Για το ποιο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει ως οδηγό: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Η διαφορά βέβαια είναι πως αυτή τη φορά θα παίξουμε στην έδρα μας. Θα πρέπει να διαχειριστούμε καλά το παιχνίδι, να είμαστε έτοιμοι και έξυπνοι. Αυτά τα ματς βέβαια κρίνονται στις λεπτομέρειες, οπότε ελπίζω και η τύχη να είναι με το μέρος μας».

Για τους διαιτητές που θα διευθύνουν τον δεύτερο ημιτελικό: «Όπως είπα και την προηγούμενη φορά (σ.σ. μετά το παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης"), η διαιτησία θα πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου. Όπως πρέπει να είναι οι ομάδες, οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο κόσμος μας από τη στιγμή που θα αγωνιστούμε στην έδρα μας. Αυτό το παιχνίδι άλλωστε θα το δει και το περιμένει ολόκληρη η Ελλάδα».

Για το αν η περιρρέουσα ατμόσφαιρα του θυμίζει αυτή παραμονές του τελικού του 2003 με τον Άρη στην Τούμπα, όπου κρίθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ με ένα δικό του γκολ: «Ναι και είχα καιρό να νιώσω αυτό το συναίσθημα. Τα ίδια συναισθήματα διακατέχουν και τους παίκτες και νομίζω πως όλο αυτό θα μας βγει σε καλό. Μόνο που αυτή τη φορά ολόκληρο το γήπεδο θα είναι ασπρόμαυρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x