Στίβος

Μεγάλες επιδόσεις στο Όσλο

Καλή η Βούλα Παπαχρήστου, καλός ο Κάρστεν Γουάρχολμ, όμως σημειώθηκαν και άλλες κορυφαίες επιδόσεις στο Diamond League στίβου που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη νορβηγική πρωτεύουσα.

Με πέντε ακόμα κορυφαίες επιδόσεις στον κόσμο, πλην των όσων έγιναν στο τριπλούν γυναικών και στα 400 μέτρα με εμπόδια ανδρών, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης το Diamond League στίβου του Όσλο. Πρώτη και καλύτερη της Μαρίγια Λασίτσκενε στο ύψος, με τη Ρωσίδα «χρυσή» Ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια, να πετυχαίνει την 20ή συνεχόμενη νίκη της και στη δέκατη σερί στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ξεπερνώντας τα 2.01 και αποτυγχάνοντας τρεις φορές στα 2.03.

Στα 100 μέτρα ανδρών, ο Κρίστιαν Κόλεμαν, χάρη στην τρομερή του εκκίνηση, τερμάτισε σε 9.85 και άφησε πολύ πίσω τους αντιπάλους του.

Ακολούθησε στα 3.000 μέτρα στιπλ η Νόρα Τσερούνο, που με το 9.03.71 σημείωσε την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο και ρεκόρ μίτινγκ.

Ίδια κατάληξη στα 3.000 μέτρα ανδρών, με τον Σέλεμον Μπαρέγκα να κάνει 7.32.37 και παράλληλα ατομικό ρεκόρ.

Τέλος, ο έμπειρος Μάρτσιν Λεβαντόφσκι κάλυψε το ένα μίλι σε 3.52.34 και σημείωσε την κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο και εθνικό ρεκόρ Πολωνίας στο αγώνισμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x