Δραστηριότητες

Μεγάλη αύξηση επιβατών με Lufthansa από και προς την Ελλάδα

Βρισκόμαστε σε παρατεταμένη ύφεση, κρίση (πείτε το όπως θέλετε) από το 2008 στην Ελλάδα, ωστόσο οι Ελληνες ταξιδεύουν περισσότερο στο εξωτερικό παρά στη χώρα μας!

Συζητώντας με ταξιδιωτικούς πράκτορες και αεροπορικές εταιρείες, η εσωτερική κίνηση έχει μειωθεί πολύ, σε αντίθεση με την κίνηση εξωτερικού που πηγαίνει πολύ καλά. Τα αεροπλάνα για διεθνείς προορισμούς γεμίζουν από Ελληνες, ενώ τα «πακέτα» που ετοιμάζουν οι πράκτορες εξαντλούνται! Κι όμως, σε αυτή τη δύσκολη εποχή υπάρχουν Ελληνες που ζουν στη χώρα μας και έχουν χρήματα ξοδεύοντάς τα σε ταξίδια, ενώ αυτοί που ζουν στο εξωτερικό έρχονται πιο τακτικά στην πατρίδα.

Σε αυτό συμβάλλουν οι πολλές αεροπορικές συνδέσεις και μια εταιρεία που παρουσιάζει τέτοια δραστηριότητα είναι η Lufthansa. Χθες, στην Αθήνα, με οικοδεσπότη τον Harro Julius Petersen, γενικός διευθυντής Επιβατικών Υπηρεσιών και Πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο, η γερμανική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε τη σταθερή αύξηση των ταξιδιωτών από την Ελλάδα προς Ευρώπη και Αμερική και αντίστροφα, συμβάλλοντας στην αύξηση τουριστών στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ και δείτε τι παρέχει η Lufthansa στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x