Euro 2024

«Μεγάλη ποιότητα ο Φαλκάο»

Στη μεγάλη ποιότητα του Ρανταμέλ Φαλκάο ο οποίος δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ αναφέρθηκε ο Ορέστης Καρνέζης.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κολομβίας μίλησε ο Ορέστης Καρνέζης. Ο διεθνής τερματοφύλακας παραχώρησε συνέντευξη στον «Antena 2» και τόνισε πως αν τελικά ο Φαλκάο δεν βρίσκεται στο 100% στο ματς κόντρα στην Ελλάδα, αυτό θα είναι καλό για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Πρόσθεσε βέβαια, πως ως ποδοσφαιριστής νιώθει πόσο άσχημος είναι ένας τραυματισμός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Κατ΄αρχήν λυπάμαι γι αυτό που συνέβη στον Ρανταμέλ. Είναι ποδοσφαιριστής, είμαι ποδοσφαιριστής και το νιώθω αυτό που περνάει. Αλλά είναι γεγονός ότι θα είναι πλεονέκτημα για την Εθνική της χώρας μου εάν ο Φαλκάο δεν είναι στο 100%. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα. Αλλά εμείς έχουμε τα σχέδιά μας τα οποία δεν αλλάζουν με έναν τραυματισμό κάποιου αντιπάλου, όποιος και αν είναι αυτός.

Η Κολομβία έχει παίκτες υψηλού επιπέδου, αλλά και η Ελλάδα το ίδιο. Έχουμε παίκτες σαν τον Κατσουράνη και τον Καραγκούνη που έχουν κατακτήσει το Euro 2004 και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ακόμη δεν σκεφτόμαστε την Κολομβία και το Μουντιάλ γιατί έχουμε υποχρεώσεις με τους συλλόγους μας, όταν συγκεντρωθούμε θα το κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x