Betmasters

Μεγάλη στοιχηματική ευκαιρία με ΠΑΟΚ

Ποια ομάδα θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ στην 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας;

Μια εξαιρετική στοιχηματική ευκαιρία φαίνεται πως υπάρχει σε ειδικό στοίχημα για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το ερώτημα είναι το ποια ομάδα θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στην συγκεκριμένη αγωνιστική. Η απάντηση δίνεται αυτόματα, αναλύοντας τους αγώνες. Θυμίζουμε πως είναι οι εξής:

Λαμία - Απόλλων: Αποκλείεται να μπουν πολλά γκολ από κάποιον από τους δύο, μάλλον για 0-0 σβηστό πάει.
Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης: Σκληροτράχυλες οι δυο ομάδες, θέλουν τη νίκη γιθα διαφορετικούς λόγους, αλλά δεν πρόκειται να ανοιχτούν. Ούτως ή άλλως, σπάνια σκοράρουν πολύ.

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Με πολλά προβλήματα ο Πανιώνιος, πάει με μισή ομάδα στην Τούμπα. Ψυχωμένος ο ΠΑΟΚ που σκοράρει κατά ριπάς στη Θεσσαλονίκη. Ένα το κρατούμενο!

Λάρισα - Παναιτωλικός: Τα ματς της ΑΕΛ μέσα στην Λάρισα δεν ανοίγουν εύκολα, ενώ από τότε που πήγε ο Δέλλας στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός παίζει καλά στην άμυνα. Ούτε δω, βλέπουμε πολλά γκολ από κάποια ομάδα.

Ξάνθη - ΠΑΣ: Αίμα κι άμμος. Με μισό μηδέν θα κερδίσει όποιος το κάνει. Μάξιμουμ τα δύο γκολ.

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σέντερ φορ και πως να σκοράρει πολλές φορές κόντρα στην φοβερή άμυνα του Ατρομήτου. Βέβαια, στη Λεωφόρο δεν τρώει εύκολα γκολ. Οπότε, με τίποτα.

Πλατανιάς - ΑΕΚ: Κρατούμενο νούμερο δύο. Αν η ΑΕΚ σκοράρει νωρίς, μπορεί το παιχνίδι να ξεφύγει. Πάντως, δίνω λιγότερες πιθανότητες για πολλά γκολ σε σχέση με αυτό του ΠΑΟΚ, καθώς ο Χιμένεθ θα προφυλάξει παίκτες ενόψει της ρεβάνς κυπέλλου με τη Λάρισα για το κύπελλο. Θα κάνει συντήρηση η ΑΕΚ.

Ολυμπιακός - Κέρκυρα: Παρότι ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση, εκτιμώ πως μπορεί να σκοράρει πάνω από μια φορά. Όμως, η Κέρκυρα παίζει την ύπαρξη της και θα αμυνθεί μαζικά. Αν δεν σκοράρει νωρίς ο Ολυμπιακός, δεν πρόκειται να ανοίξει το σκορ.

Παίζουμε ΠΑΟΚ λοιπόν; Δείτε την απόδοση και τι προτείνει το betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x