Δελτία Τύπου

Μεγάλη συναυλία για το ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στο Πεδίον του Άρεως

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών: ΚΕΘΕΑ, Η ΔΥΝΑΜΗ Ν’ ΑΛΛΑΖΕΙΣ Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014, στις 19:00

Το ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ διοργανώνει μεγάλη συναυλία στις 26 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, με σύνθημα Η ΔΥΝΑΜΗ Ν’ ΑΛΛΑΖΕΙΣ. Το πρόγραμμα απεξάρτησης «αλλάζει» το Πεδίον του Άρεως για μια μέρα μετατρέποντάς το σε χώρο πολιτισμού, ψυχαγωγίας. Με στόχο την ενημέρωσηγια τα ναρκωτικά, θα στείλειμήνυμα ενάντια στις προκαταλήψεις και το στιγματισμό που κρατούν τους εξαρτημένους στο περιθώριο.

Στη συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι: Κρουστά τα μέλη του Κέντρου Υποδοχής του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ με την καθοδήγηση του Νίκου Τουλιάτου, HumanTouch, Κωνσταντίνος Βήτα,Υπόγεια Ρεύματα, Χάικ Γιαζιτζιάν Βαγγέλης Καρίπης,Encardia,Belleville, PhaseReverse, καθώς, η Μπάντα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ με τη φιλική συμμετοχή του Στάθη Δρογώση και η Μπάντα του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.

Στον ίδιο χώρο από τις 12 το μεσημέρι και μέχρι το τέλος της συναυλίαςθα πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις:

-Παρουσίαση του βιβλίου «Μαγειρικές…εντός» που περιλαμβάνει συνταγές των μελών από όλες τις Θεραπευτικές Κοινότητες του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ .Η έκδοσή του είναι αποτέλεσμα των μαθημάτων μαγειρικής με τον Ηλία Μαμαλάκη .

-Εικαστική έκθεση «Κοινότητες στη φυλακή: Παράθυρο στην κοινωνία» με έργα των μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού την οποία επιμελήθηκε ο εικαστικός Μανώλης Χάρος.Τα μέλη μετά την καταστροφή της κοινότητας μέσα στη φυλακή ,αποφασίζουν να ζωγραφίσουν τους καμένους τοίχους.

-Έκθεση φωτογραφίας από τη Θεραπευτική Κοινότητα του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στις Γυναικείες Φυλακές Ελεώνα Θηβών

-Παρουσίαση όλων των Θεραπευτικών Κοινοτήτων του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ με προβολή videoμε τη συνεργασία του Ηλία Χατζηχριστοδούλου από το AthensVideoArtFestival,

-Δρώμενο από τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας του Κέντρου Υποδοχής του προγράμματος,εμπνευσμένο από το ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη «αυτό το αστέρι είναι για όλους μας»
Επίσης στο χώρο θα λειτουργούν περίπτερα για την ενημέρωση του κοινού και η ομάδα streetwork ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ θα πραγματοποιήσει παρέμβαση ενημέρωσης και κινητοποίησης στους χρήστες που βρίσκονται στο Πεδίον του Άρεως.

Σας περιμένουμε όλους εκεί να ενώσουμε τις φωνές μας:
Οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη ν’ αλλάζουν
σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκονται. Ας τους δώσουμε την ευκαιρία.

Με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πληροφορίες: ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ 210 3847700, info@kethea-endrasi.gr

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ δημιουργήθηκε το 2000, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός διαρκώς αυξανόμενου αριθμού χρηστών ουσιών που βρίσκονται στις φυλακές. Επιδιώξαμε με αυτόν τον τρόπο να κάνουμε πράξη την πίστη μας πως, με την κατάλληλη βοήθεια και υποστήριξη, οι χρήστες μπορούν να οραματιστούν ένα νέο τρόπο ζωής και να αλλάξουν, ακόμα και μέσα από τη φυλακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x