Stoiximan Super League

«Θα αναγεννηθεί με το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός»

«Μέλι» έσταξε ο Στράτος Αποστολάκης για τον Παναθηναϊκό. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο παλαίμαχος άσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα «μωρά» του Αναστασίου κι ευχήθηκε να σηκώσουν το Κύπελλο.

Ούτε ο Στράτος Αποστολάκης περίμενε αυτή την εκπληκτική εξέλιξη του Παναθηναϊκού μέσα στη σεζόν. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο παλαίμαχος άσος έβγαλε το… καπέλο του σε όλους όσους αποτελούν το φετινό «δημιούργημα» του τριφυλλιού, εξύμνησε τη δουλειά που γίνεται και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως τα καλύτερα έρχονται!

Κι αφού αναφέρθηκε στην πιθανή κατάκτηση του Κυπέλλου –που θα φέρει την αναγέννηση του συλλόγου όπως χαρακτηριστικά τόνισε- δήλωσε βέβαιος πως η ομάδα δεν θα «ξεφουσκώσει» τώρα στο τέλος και θα συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αποστολάκη στους 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

«Ο Παναθηναϊκός χθες είχε κύριο μέλημα το πώς θα βρεθεί στον τελικό. Τον ενδιέφερε πρωτίστως το αποτέλεσμα. Δεν ήθελε να υπάρξει κάποια αστοχία που να κόστιζε μια φαινομενικά εύκολη πρόκριση κόντρα σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο. Όλοι περιμέναμε λίγα απ’ αυτή την ομάδα την φετινή σεζόν. Φέτος, όμως, έχει κάνει μια μεγάλη υπέρβαση. Όλοι θεωρούν –και δικαίως- πως η ομάδα είναι ψηλότερα σε σχέση με εκεί που την είχαμε κατατάξει στην αρχή. Ο Παναθηναϊκός βαδίζει σε πολύ καλά μονοπάτια, αξίζουν μπράβο σε παίκτες και τιμ κι αν έρθει το Κύπελλο θα μιλάμε για αναγέννηση του συλλόγου που θα σημάνει και καλύτερες μέρες για το αύριο. Θα μπορεί να σκεφτεί το μέλλον διαφορετικά… Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, παίζουν καλό ποδόσφαιρο, κρατάνε σε υψηλά στάνταρ την απόδοσή τους και το δείξαμε στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο μια νεανική ομάδα, αλλά μπορεί να σταθεί και στα ντέρμπι. Δεν είναι περιορισμένου βεληνεκούς. Το έχουν χτίσει όλοι μαζί αυτό. Ο κόσμος είναι μαζί τους, δεν είχαν να χάσουν τίποτα κι όλα αυτά τα έχουν αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο. Μακάρι να πάρει και το Κύπελλο…».

Ερωτηθείς για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κουμαντάρει και το Κύπελλο και τα πλέι οφ παράλληλα: «Το σημαντικό είναι πως η ομάδα τρέχει, παίζει ποδόσφαιρο, πολεμάει κάθε ματς. Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν για μια ομάδα που δείχνει υγεία. Στα μεγάλα ματς πάντα υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν ένα αποτέλεσμα. Το βασικό είναι πως χαίρεσαι να βλέπεις τον Παναθηναϊκό, πάντα σε σχέση πάντα με αυτό που περιμέναμε πριν την έναρξη της σεζόν. Διαθέτει ποδοσφαιρικές δυνάμεις που μπορούν και στον τελικό και στα πλέι οφ να τα βγάλει εις πέρας. Δεν πιστεύω πως μπορεί να ξεφουσκώσει έτσι εύκολα, διότι δείχνει μεγάλη διάρκεια εδώ και καιρό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x