Επικαιρότητα

Μεγάλο Πασχαλινό Bazaar από την UNICEF

Από την Πέμπτη έως και το Σάββατο θα λάβει μέρος στα γραφεία της Unicef στην Καισαριανή πασχαλινό μπαζάρ.

Τριήμερο πασχαλινό μπαζάρ διοργανώνει η Unicef από την προσεχή Πέμπτη έως και το Σάββατο στα γραφεία της στην Καισαριανή.

Στο bazaar, οι φίλοι της UNICEF και των παιδιών μπορούν να επιλέξουν δώρα, παιχνίδια, κάρτες, λαμπάδες, διακοσμητικά αυγά και άλλα ξεχωριστά είδη για το φετινό Πάσχα από την πλούσια Ανοιξιάτικη Συλλογή 2015 της UNICEF.

Επιπλέον, ανοιξιάτικες και πασχαλιάτικες κάρτες γεμάτες πολύχρωμα λουλούδια, παιδικές κάρτες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προσκλητήρια στην βάφτιση ή το γάμο.

Ξεχωριστές είναι ωστόσο και οι φετινές λαμπάδες σε 25 ιδιαίτερα σχέδια με υπέροχα χρώματα για αγόρια και κορίτσια μικρά και μεγάλα.

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων, των καρτών και των δώρων της UNICEF βοηθούν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

inner

Το πασχαλινό bazaar θα γίνει στα γραφεία της Unicef Ανδρέα Δημητρίου 8 και Τζ. Κέννεντυ 37 (2ος όροφος), στην Καισαριανή: Την Πέμπτη 2 Απριλίου και την Παρασκευή 3 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και το Σάββατο 4 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες ειδών UNICEF στο 801 500 12345 όλο το 24ωρο, fax: 210 72 52 555.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x