Betmasters

Μεγάλο το +14,5 των Σκοπιανών

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το ενδεχόμενο να μην κερδίσει η Εθνική τα Σκόπια με περισσότερους από δεκαπέντε πόντους, στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.

Στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης, που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, η Ελλάδα δεν γίνεται να μην προκριθεί. Ακόμη και να μην πιάσει το επίπεδο που περιμένει ο πολύς κόσμος, Ολλανδία και Γεωργία είναι χαμηλότερα εμπόδια. Συν τοις άλλοις, Κροατία, Σλοβενία και Σκόπια είναι καλές ομάδες, μα όχι τίποτε μεγαθήρια. Η εκκίνηση είναι δύσκολη για το σύνολο του Φώτη Κατσικάρη, μια και οι Σκοπιανοί μας δυσκολεύουν τα τελευταία χρόνια, με το παιχνίδι να έχει και πολιτικές προεκτάσεις. Το δυναμικό τους δεν είναι και το καλύτερο, με τον νατουραλιζέ Χέντριξ και τον πολύπειρο Ιλιέφσκι να ξεχωρίζουν.

Αρκετοί παίκτες αγωνίζονται στο εγχώριο Πρωτάθλημα, ενώ το γεγονός πώς αθλητές σαν τον Τραϊκόφσκι και τον Σαμαρτζίνσκι είναι free agents θα τους δώσει έξτρα κίνητρο διάκρισης στη διαδικασία του Ευρωμπάσκετ 2015. Η Ελλάδα πηγαίνει με ελπίδες για μετάλλιο, διαθέτοντας ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ όλων των εποχών. Πρέπει να δείξει στο παρκέ όμως, ο Φώτης Κατσικάρης, πώς έχει δημιουργήσει μία καλή ομάδα με ΝΒΑers (Κουφός, Αντετοκούνμπο, Παπανικολάου), τον παικταρά Καλάθη που έκανε το ταξίδι ΗΠΑ-Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, τον ηγέτη Σπανούλη και μία σειρά αθλητών (Πρίντεζης, Σλούκας, Μάντζαρης, Μπορούσης, Ζήσης) με παραστάσεις σε τέτοιο επίπεδο.

Το μεγάλο ζήτημα που ίσως κληθεί ν΄ αντιμετωπίσει η Εθνική στην εξέλιξη του τουρνουά είναι ο τίτλος του φαβορί – που έχει δημιουργηθεί από τον Τύπο και τον κόσμο, όχι άδικα –, ο οποίος δημιουργεί απαιτήσεις άρα και πίεση. Πέραν τούτου, με μία πρώτη ματιά, το δυναμικό της Ελλάδας είναι γεμάτο αστέρια μα όχι ρολίστες! Όσοι συνειδητοποιήσουν το ρόλο αυτό (Καϊμακόγλου, Σλούκας, Μάντζαρης, Περπέρογλου) θα έχουν δώσει μία σημαντική χείρα βοήθειας στην προσπάθεια της Ελλάδας. Η εκκίνηση πάντα κρύβει παγίδες, με το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τη Κροατία να έπεται. Δεν υπάρχει νορμάλ μπασκετικό σενάριο να μην κερδίσει η Ελλάδα τους Σκοπιανούς. Το +14,5, όμως, είναι μεγάλο και με τη λογική αυτή θα πάμε στον «άσο».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
2537. ΣΚΟΠΙΑ (+14,5) – ΕΛΛΑΔΑ: 1 (1,75)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x