Ελλάδα

«Μεγάλος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

Μεγάλο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο προπονητής του Κολοσσού, Μιχάλης Κουταλιανός, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα των «πρασίνων». «Κοιτάμε πλέον τον Ολυμπιακό», τονίζει ο Λαρεντζάκης.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο Κολοσσός Ρόδου, αν και έχασε από ένα ανώτερο Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Κουταλιανός.

Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, χαρακτήρισε μεγάλο αντίπαλο το «τριφύλλι», ενώ για την ομάδα του ανέφερε πως η έλλειψη φιλικών με δυνατούς αντιπάλους τους έχει οδηγήσει σε "σκαμπανεβάσματα" στην απόδοσή τους.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Σήμερα παίξαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο, τον πρωταθλητή Ελλάδας, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία. Εμείς, λόγω της έλλειψης των φιλικών με δυνατούς αντιπάλους έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και αυτό είναι λογικό.

Γενικά, πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο και από τη σημερινή αναμέτρηση θα κρατήσουμε μόνο τα θετικά στοιχεία. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και υγεία
».

Ο άσος της ομάδας του Ρόδου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, σημείωσε πως ο Κολοσσός θα πρέπει πλέον να κοιτάξει τα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από αυτό με τον Ολυμπιακό, αλλά και αυτό που ακολουθεί με τον Πανελευσινιακό.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

«Για αρχή θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Εμείς στα παιχνίδια με μεγάλους αντιπάλους, έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα. Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός στη δεύτερη περίοδο έβαλε όλα τα σουτ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.

Τώρα, έχουμε μπροστά το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά κοιτάμε να προετοιμαστούμε για εκείνο κόντρα στην Ελευσίνα στην έδρα μας, προκειμένου να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να πετύχουμε το στόχο μας. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και μας στήριξε και να ευχηθώ να είναι κοντά μας και στη συνέχεια
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x