Stoiximan Super League

«Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, αλλά έχουν συνηθίσει αλλιώς…»

Ο Κάρλος Πιρές, γυμναστής τερματοφυλάκων επί Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο, αλλά έκανε λόγο για διαφορά νοοτροπίας.

Μεγάλο σύλλογο που του πρόσφερε μία υπέροχη εμπειρία χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Πιρές, γυμναστής τερματοφυλάκων επί Λεονάρντο Ζαρντίμ. Πάντως επισήμανε πως υπήρχε διαφορά νοοτροπίας, που οδήγησε στην απομάκρυνση του Πορτογάλου προπονητή και κατ’επέκταση του ιδίου.

«Δεν είναι αγνώμων. Βοήθησα τον Ζαρντίμ και με βοήθησε. Έχουμε καλή σχέση και θα συνεχιστεί. Ήταν σύντομη η θητεία μας, αλλά πολύ καλή. Θα ήθελα να παραμείνω, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η διοίκηση αποφάσισε να απομακρύνει τον Ζαρντίμ και με την αποχώρησή του άλλαξαν και οι συνεργάτες του. Ήταν κρίμα. Κατέληξε η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά δεν το γευτήκαμε. Μου είπαν να προπονήσω τη δεύτερη ομάδα, αλλά ήθελα να δουλέψω σε κορυφαίο επίπεδο. Δεν είχε λογική να είμαι εκτός Πορτογαλίας για να εργάζομαι στη δεύτερη ομάδα. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος με ένθερμους οπαδούς», τόνισε.

«Εκεί έχουν συνηθίσει σε έναν τρόπο δουλειάς όπου ακούνε περισσότερο τους παίκτες και τα μεγάλα αστέρια. Εμείς έχουμε συνηθίσει σε έναν τρόπο δουλειάς που δεν τον αποδέχτηκαν. Άρχισε να χάνει την εμπιστοσύνη του κόσμου ο Ζαρντίμ και το πράγμα χάλασε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x