Γενικά

«Μεγαλύτερη των υπαλλήλων της ΠΑΕ Ολυμπιακός η βαρύτητα του Ανδριανόπουλου»

Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει, με αφορμή τη δήλωση της Χ. Τσιλιγκίρη, πήρε ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη ΠΑΟ, Ηλίας Μιχαλαριάς, παραπέμποντας στην ξακουστή φράση του Γιώργου Ανδριανόπουλου!

Παραπέμποντας στην ιστορική φράση του Γιώργου Ανδριανόπουλου, ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, πήρε θέση στην κόντρα που ξέσπασε, μετά τη δήλωση της γενικής διευθύντριας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνας Τσιλιγκίρη, για «ψέματα» στον ύμνο του «τριφυλλιού», σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «ΦΩΣ».

Ακολούθησε, θυμίζουμε, η απάντηση από μεριάς «πρασίνων», που τόνισαν ότι, σε πρόσφατο βιβλίο που έχει εκδοθεί, ο Ολυμπιακός κατατάσσεται τρίτος, μετά τον πρώτο Παναθηναϊκό και τον δεύτερο Πανελλήνιο, για να ακολουθήσει η θέση του Κώστα Καραπαπά και τώρα, εκείνη του κ. Μιχαλαριά.

Το «ποστάρισμα» του Ηλία Μιχαλαριά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Πέρα από την αδιαμφισβήτητη ιστορική αλήθεια του βιβλίου ''Και χιλιάδες τίτλοι'' που εκδόθηκε πρόσφατα και ουσιαστικά καταβαραθρώνει το οικοδόμημα του σύγχρονου Ολυμπιακού, απλώς υπενθυμίζουμε μια δήλωση που είχε κάνει ο αείμνηστος Γεώργιος Ανδριανόπουλος, όταν ήταν πρόεδρος του ΟΣΦΠ:

«Σαν εκπρόσωπος επίσημος του Ολυμπιακού θα ήθελα να αναγνωρίσω την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, ο οποίος υπήρξε και παραμένει πρωτοπόρος των αθλητικών εκδηλώσεων του τόπου μας και αποτελεί τον Σύλλογον των πρωταθλητών, την πεμπτουσίαν του Ελληνικού Αθλητισμού. Και δικαίως θα πρέπει να αποτελή πάντοτε παράδειγμα προς μίμησιν δι’ όλους ημάς τους υπολοίπους και θα είναι τιμή και υποχρέωσις κάθε ελληνικού αθλητικού σωματείου, να προσπαθήση να πλησιάση το αδιαφιλονίκητο μεγαλείο του ΠΑΟ».

Είναι προφανές πως η βαρύτητα των λεγομένων του Γεώργιου Ανδριανόπουλου είναι πολύ μεγαλύτερη από τα λεγόμενα των υπαλλήλων της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Καλή χρονιά σε όλους
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x