Ευρώπη

Μεγαλώνει η λίστα της Μπαρτσελόνα

Αναγκαία είναι η ενίσχυση της θέσης «3» για την Μπαρτσελόνα, με τον ΝτεΣον Τόμας να είναι ο τελευταίος κατά σειρά υποψήφιος. Ο 23χρονος φόργουορντ είχε ακουστεί τον Αύγουστο και για τον Παναθηναϊκό.

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Παπανικολάου για το NBA η Μπαρτσελόνα είναι αναγκασμένη να «χτενίσει» την αγορά για τον αντικαταστάτη του. Νωρίτερα εντός της ημέρας είχε ακουστεί ο Μικαέλ Ζελαμπάλ, στη λίστα όμως τώρα προστέθηκε και ο ΝτεΣον Τόμας.

Το εν λόγω σενάριο περί απόκτησης του 23χρονου Αμερικάνου από τους Καταλανούς, γνωστοποιήθηκε στο Twitter από τον Ισπανό δημοσιογράφο, Τσέμα Ντε Λούκας, ο οποίος τόνισε πως θυμίζει κάτι από… Πιτ Μάικλ.




Να θυμίσουμε πως στις αρχές Αυγούστου, η Sportday είχε αποκαλύψει πως ο άσος της Ναντέρ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για την ενίσχυση της θέσης των φόργουορντ στο ρόστερ του ΠαναθηναΪκού.

Κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν, ο Τόμας είχε κατά μέσο όρο 9.5 πόντους και 2.8 ριμπάουντ σε 10 αγώνες της Ευρωλίγκας με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας, ενώ στο τοπικό πρωτάθλημα είχε συνολικά 12.2 πόντους και περίπου 4 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x