Euroleague

«Μεγαθήριο ο Παναθηναϊκός, αλλά…»

Στον Ερυθρό Αστέρα υποκλίνονται στην ποιότητα και την ιστορία του Παναθηναϊκού, αλλά δεν παύουν να… ορέγονται τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Βελιγράδι την Παρασκευή.

Με σεβασμό για την ιστορία του, αλλά και πίστη για νίκη αντιμετωπίζουν το ματς της Παρασκευής απέναντι στον Παναθηναϊκό όλοι στις τάξεις του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις τους.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις πιο πετυχημένες ομάδες της Ευρωλίγκας κι έχει κατακτήσει έξι φορές τον τίτλο. Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και μεγάλες φιλοδοξίες για φέτος», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς, και πρόσθεσε: «Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να ετοιμαστούμε για τον αγώνα και να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να βελτιωθούμε στο αμυντικό κομμάτι και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του ματς. Ελπίζω ο κόσμος να δημιουργήσει και πάλι εκπληκτική ατμόσφαιρα και να μας δώσει τη συμπαράσταση που χρειαζόμαστε».

Ο ψηλός της ομάδας, Ιβάν Ραντένοβιτς, που προ τετραετίας είχε παίξει στον Πανελλήνιο, ανέφερε με τη σειρά του. «Έχουμε μεγάλο κίνητρο για να κερδίσουμε τον αγώνα αυτό μετά από δύο ήττες. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και το παιχνίδι αυτό αποτελεί τεράστια πρόκληση για μας. Θέλουμε να δείξουμε την αξία μας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικήσουμε την ελληνική ομάδα. Είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από τους οπαδούς μας και ότι θα μας δώσουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να κάνουμε την έκπληξη. Όμως πρέπει να σημειώσω πως είμαστε το αουτσάιντερ σε αυτό το παιχνίδι, δεδομένης της εμπειρίας και ποιότητας του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x