Επικαιρότητα

Μέι: Σταματήστε τους καυγάδες γιατί ο Κόρμπιν θα γίνει πρωθυπουργός

Κάποιοι κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης διαπληκτίζονται δημοσίως για το Brexit και για τις κρατικές δαπάνες επιδιώκοντας την ανατροπή της Μέι.

Αν δεν σταματήσετε να με συκοφαντείτε, διακινδυνεύετε να ανέβουν στην Εξουσία οι Εργατικοί και ο Τζέρεμι Κόρμπιν προειδοποίησε σήμερα η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι τους βουλευτές του Συντηρητικού κόμματος σύμφωνα με το δίκτυο Sky News.

Μετά την απώλεια της απόλυτης πλειοψηφίας στο κοινοβούλιο κατά τις πρόωρες εκλογές, κάποιοι κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης διαπληκτίζονται δημοσίως για το Brexit και για τις κρατικές δαπάνες επιδιώκοντας την ανατροπή της Μέι.

«Η επιλογή είναι εγώ ή ο Τζέρεμι Κόρμπιν, ένα πρόσωπο που κανείς δεν θέλει», είπε η Μέι στους βουλευτές, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail.

«Φύγετε. Κάντε ένα ωραίο καλοκαιρινό διάλειμμα και επιστρέψτε έτοιμοι για σοβαρή δουλειά», συμβούλευσε τους Συντηρητικούς η Μέι.

Σήμερα Τρίτη, η πρωθυπουργός αναμένεται να προειδοποιήσει τους υπουργούς ότι δεν θα πρέπει να επιτρέπουν την διαρροή συζητήσεων του υπουργικού συμβουλίου και ότι θα πρέπει να σταματήσουν τους δημόσιους καβγάδες σύμφωνα με το Sky News.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x