Μαχητικά Αθλήματα

Μέιγουεδερ: «Είμαι η κότα με τις περισσότερες νίκες που ξέρω»

Πληρωμένη ήταν η απάντηση του Μέιγουεδερ σε όλους όσοι τον κατέκριναν για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε στο μεγάλο παιχνίδι με τον Πακιάο.

Με τον δικό του τρόπο απάντησε στους επικριτικές του ο Φλόιντ Μέιγουεδερ, λίγες ημέρες μετά τη νίκη επί του Μάνι Πακιάο.

«Με λένε κότα, όπως ακούω… Ε, τότε είμαι η κότα με τις περισσότερες νίκες που γνωρίζω. Δεν παίζει ρόλο πώς νικάς, από την στιγμή που νικάς. Δεν είχα πάρει τα εύσημα από κανέναν ακόμη και να είχα νικήσει τον Μάνι με νοκ-άουτ. Ακόμη και τότε δεν θα είχαν πάρει συγχαρητήρια. Εάν εκείνος είχε αγωνιστεί με τον ίδιο τρόπο όπως και εγώ θα τον είχαν «ανεβάσει». Θα έλεγαν όλοι για το πόσο έξυπνος είναι, το πόσο θαυμάσιος είναι, πώς αγωνίστηκε βάσει των προσδοκιών, και πως αντιλήφθηκε τον τρόπο του Μέιγουέδερ και τον χρησιμοποίησε κατά του Μέιγουέδερ», τόνισε ο αήττητος μέχρι και σήμερα πυγμάχος και κατέληξε αναφορικά στα όσα είπε αμέσως μετά το τέλος της «μάχης» με τον Πακιάο πως θα δώσει άλλο ένα παιχνίδι και θα τελειώσει την καριέρα του.

«Στον τελευταίο μου αγώνα, θα παίξω με όποιον θέλω. Φυσικά και θα επιλέξω έναν αθλητή καλό. Μπορεί να μην είναι ανταγωνιστικός για τον κόσμο αλλά θα είναι στην πραγματικότητα» κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x