Επικαιρότητα

Μειμαράκης: Χαμένη ψήφος η ψήφος διαμαρτυρίας

Ζητά από τους πολίτες να ψηφίσουν με κριτήριο την πορεία της χώρας μετά τις 20 Σεπτεμβρίου

Μήνυμα πως σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου, έστειλε την Κυριακή ο Βαγγέλης Μειμαράκης, κατά την περιοδεία στο νομό Κορινθίας, απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να ψηφίσουν με το μυαλό, και όχι από αγανάκτηση ή οργή, απηύθυνε



Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε συνάντηση με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νομού, επισκέφτηκε και το Επιμελητήριο Κορινθίας, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς και ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν με κριτήριο την πορεία της χώρας μετά τις 20 Σεπτεμβρίου.

«Ολοκληρώνοντας την περιοδεία στην Κόρινθο και ευρύτερα στην περιφέρεια, ήθελα να επικοινωνήσω με τους πολίτες, οι οποίοι -αυτή τη στιγμή- είναι ακόμα θυμωμένοι με το πολιτικό σύστημα, είναι πικραμένοι και αγανακτισμένοι και εν πολλοίς είναι προβληματισμένοι για το τι θα ψηφίσουν στις 20 Σεπτεμβρίου», είπε, τονίζοντας πως «η ψήφος αγανάκτησης, η ψήφος τιμωρίας, δεν οδηγεί σε λύσεις».

Σύμφωνα με τον κ. Μειμαράκη, πολλοί ψήφισαν με σκέψη τη λύση του μεταναστευτικού, το οποίο όμως οξύνθηκε και άλλοι ψήφισαν με τη σκέψη πως θα τιμωρήσουν το μεγάλο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τελικά θα πληρώσουν 90 δισ. επιπλέον.

Απευθυνόμενος, προς αυτούς τους πολίτες, τόνισε πως σε αυτή την εκλογή, δεν υπάρχει περιθώριο χαμένης ψήφου.

«Πρέπει με κριτήριο την πορεία της χώρας μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, να πάνε στις κάλπες και να σκεφτούν ποιος τους είπε τί, να κρίνουν, να συγκρίνουν και να προχωρήσουν μαζί με τα κόμματα που πιστεύουν ότι μπορούν να τους εκπροσωπήσουν στο δρόμο της ανάπτυξης της χώρας», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Κατά την περιοδεία του στην Κορινθία ο κ. Μειμαράκης συναντήθηκε και με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο.

Ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη πως θέλησε να τον επισκεφθεί για να του ζητήσει την ευλογία του και για να εκπέμψει το μήνυμα της ευχαριστίας προς την Εκκλησία σε αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος.

«Θέλω να αναδείξω το έργο της Εκκλησίας, την προσπάθεια που κάνετε ώστε να υπάρχει κοινωνική συνοχή, αγάπη και χριστιανική αδερφοσύνη, όπως κηρύσσεται από εσάς τους Ιερωμένους», τόνισε ο κ. Μειμαράκης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και ιδιαίτερα στη δράση της Μητρόπολης Κορίνθου, Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους, αλλά και για το ενδιαφέρον του Μητροπολίτη Διονύσιου «για όλους τους πολίτες, οι οποίοι - πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες - είναι οι άνθρωποι για τους οποίους πρέπει να παλέψουμε», όπως είπε.

Από την πλευρά του ο κ. Διονύσιος τόνισε πως γνωρίζει πως ο Πρόεδρος της ΝΔ αγαπά και την περιοχή και τους ανθρώπους της επισημαίνοντας πως «εμείς σας εμπιστευόμαστε και δεν σας κρύβουμε ότι περιμένουμε πολλά».

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x