Ελλάδα

Μέξας: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Στόχος του ΚΑΟΔ δεν είναι σε πρώτη φάση η νίκη ενάντια στον Άρη, όπως υποστήριξε ο Κώστας Μέξας. «Να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός. Τι δήλωσε απ’ την πλευρά του ο Ρομπ Λο.

Ιδιαίτερη προσοχή στους Βεζένκοφ και Πάσαλιτς θα πρέπει να δείξει ο ΚΑΟΔ απέναντι στον Άρη, σύμφωνα με τον Κώστα Μέξα, ο οποίος υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και να διαβάσει τις αδυναμίες του αντιπάλου της.

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ξεκάθαρη προπονητική κατεύθυνση, είναι πολύ δυνατή στην άμυνα, με συγκεκριμένες αρχές που προσπαθούν όλοι οι παίκτες να εξυπηρετήσουν. Έχουν και αυτοί κάποια σκαμπανεβάσματα στην επίθεση, αλλά είναι λογικό επειδή είναι αρχή ακόμα. Βασικοί πυλώνες της στην επίθεση είναι ο Βεζένκοφ και ο Πάσαλιτς. Με την επιστροφή του Τόμας θα δούμε πως θα αντιδράσουν. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στον αγώνα, ακόμα περισσότερο σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και να διαβάσουμε κάποιες αδυναμίες του Άρη, να τις εκμεταλλευτούμε και αποκτήσουμε πλεονέκτημα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Τα παιδιά προσπαθούν πολύ και έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης, κυρίως στον τρόπο σκέψης στην επίθεση. Εκεί ίσως μας λείπε κάπως η αποτελεσματικότητα ακόμα, αλλά πρέπει να σουτάρουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι έχουμε έναν δύσκολο αγώνα, με μια μεγάλη ομάδα. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι τον θέλουμε κοντά μας κυρίως στις δύσκολες στιγμές του αγώνα, γιατί θα υπάρξουν και τέτοιες
», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού του συλλόγου της Δράμας.

Από την πλευρά του, ο Ρομπ Λο αναφέρθηκε κι εκείνος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το εν λόγω ματς, τονίζοντας πως παιχνίδι με το παιχνίδι αυτός και οι συμπαίκτες του θα βελτιώνονται, ενώ παράλληλα κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

«Θέλουμε όλοι μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό παιχνίδι και να επιστρέψουμε στις νίκες. Είμαστε καινούρια ομάδα, μέσα από τους αγώνες μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, αλλά προσπαθούμε πολύ στις προπονήσεις για να παρουσιαζόμαστε συνεχώς βελτιωμένοι. Για να κερδίσουμε τον Άρη, μια ομάδα ιδιαίτερα σκληρή, με καλή αμυντική λειτουργία, θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και να το εκτελέσουμε στο ακέραιο. Λεπτομέρειες κρίνουν μια αναμέτρηση και πρέπει αυτές τις λεπτομέρειες να τις έχουμε εμείς με το μέρος μας κόντρα στον Άρη.

Θέλουμε να δούμε το γήπεδο γεμάτο, για να πάρουμε επιπλέον δύναμη από τον κόσμο της πόλης και ευελπιστούμε να του ανταποδώσουμε τη στήριξη με μια νίκη
», ήταν τα λόγια του 23χρονου σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x