Επικαιρότητα

Μελέτη: Έχω υπάρξει άθλια σύντροφος

«Έχω κακοποιήσει συναισθηματικά έναν άντρα, γιατί δεν ήμουν έτοιμη για το εύρος της σχέσης».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Για τον χωρισμό της με κάποιον σύντροφο της εξαιτίας της τηλεόρασης μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη. Σε συνέντευξη της στο περιοδικό People αναφέρθηκε στην συμπεριφορά της απέναντι του χαρακτηρίζοντας την μάλιστα άθλια.

«Η τηλεόραση στάθηκε η αιτία να τελειώσω μία σχέση που άξιζε τον κόπο. Αν δεν είχε μπει η τηλεόραση στη ζωή μου, θα είχε εξελιχθεί αλλιώς. Αν έχασα κάτι από την τηλεόραση είναι αυτή η σχέση. Δεν μπορούσα να τα συνδυάσω και ήταν δικοί μου λάθος χειρισμοί» εξομολογήθηκε.

Για το πόσο καλή σύντροφος είναι είπε: «Έχω υπάρξει άθλια, έχω κακοποιήσει συναισθηματικά έναν άντρα, γιατί δεν ήμουν έτοιμη για το εύρος της σχέσης: ούτε να το αντιμετωπίσω ούτε να αναλάβω αυτή την απόφαση. Αν θέλω, είμαι καλή, έχω κατανόηση, είμαι δοτική, στηρίζω τον άλλον στις δύσκολες του, δεν είμαι παρτάκιας».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x