Ελλάδα

«Μέλος του ΠΣΑΚ ο Σπύρος Καββαδάς»

Στην οικογένεια του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών ανήκει ο Σπύρος Καββαδάς, ο οποίος την Κυριακή (8/2) συμπεριλήφθηκε στη 12άδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Νέα Κηφισιά.

Την περασμένη Κυριακή (8/2) και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νέα Κηφισιά, ο Σπύρος Καββαδάς έζησε το όνειρό του, καθώς βρέθηκε ως παίκτης στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών να ανακοινώνει πως ο μικρός πλέον ανήκει και στην οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει τον Ολυμπιακό, για τη δυνατότητα που έδωσε στον Σπύρο Καββαδά, να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να νιώσει δηλαδή, σαν επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής.

Έτσι, από την περασμένη Κυριακή, οπότε ο Σπύρος Καββαδάς βρέθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού, στον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά στο ΣΕΦ, αποτελεί “μέλος” της οικογένειας του ΠΣΑΚ.

Ο Σύνδεσμός μας, έχει αποδείξει με τις δράσεις του, ότι είναι κοντά στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και βιωσιμότητας.

Όλοι οι παίκτες και γενικότερα οι ομάδες, δείχνουν την ευαισθησία τους, με συχνές επισκέψεις σε ιδρύματα και νοσοκομεία, βοηθώντας έμπρακτα, όσους πραγματικά έχουν ανάγκη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x