Κύπελλο Ελλάδας

Μένει Αθήνα ο Χολέμπας

Χωρίς τον Χοσέ Χολέμπας θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να υπερασπιστεί το 2-1 στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκτός αποστολής και ο Ιμπαγάσα.

Η μάχη με το χρόνο ήταν άνιση και τελικά δεν κερδήθηκε. Ο Χοσέ Χολέμπας δεν κατάφερε να ξεπεράσει εγκαίρως τον τραυματισμό του κι έτσι δεν συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή του Ολυμπιακού που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ το 2-1 του «Καραϊσκάκης».

Τη θέση του ομογενή αριστερού μπακ αναμένεται να πάρει ο Γκαετάν Μπονγκ. Στην Αθήνα θα μείνει ο επίσης τραυματίας Βέργος, ο Ερνάν Πέρες που θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, αλλά και ο ανέτοιμος Δημήτρης Σιόβας. Επίσης δεν επελέγησαν για λόγους τακτικής οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Μάρκο Σέποβιτς, Πελέ και Μιγκέλ Τόρες, ενώ εδώ και καιρό νοκ άουτ είναι ο Μάικλ Ολαϊτάν.

Ο Μίτσελ δούλεψε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, την πίεση προς τον αντίπαλο και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στημένες φάσεις και ειδικά στα κόρνερ.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάλιακας, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές, Βούρος.

Όσο για την ενδεκάδα, πιθανότατα θα είναι η εξής: Μέγιερι, Σαλίνο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Μπονγκ, Μανιάτης, Εντινγκά, Κάμπελ, Φουστέρ, Τσόρι και Βαλντές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x