Ισπανία

Μένει στη Ρεάλ ο Αλόνσο

Διέψευσε τα σενάρια ανταλλαγής του Τσάμπι Αλόνσο με τον Αντρέα Πίρλο ο Κάρλος Αντσελότι, γιατί θεωρεί ότι ο Βάσκος είναι πάρα πολύ σημαντικός για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν κάποια σενάρια τα οποία έφερναν τον Αντρέα Πίρλο στη Ρεάλ Μαδρίτης με αντάλλαγμα για τη μεταγραφή τον Τσάμπι Αλόνσο.

Αυτή η κουβέντα ξεκίνησε από το γεγονός ότι το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια και τον δύο παικτών και ότι ο Αντσελότι γνωρίζει τον Πίρλο πολύ καλά από την κοινή τους πορεία στη Μίλαν.

Παρόλα αυτά ο τεχνικός των «μερένχες» διέψευσε τα σενάρια σε δηλώσεις που έκανε.

«Ο Τσάμπι είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και η επιστροφή του από τον τραυματισμό του είναι για μένα μεγάλη χαρά. Υπάρχουν μόνο δυο παίκτες σαν το Τσάμπι στον κόσμο. Ο ένας είναι ο Πίρλο και ο άλλος ο Τσάμπι», δήλωσε ο Αντσελότι.

«Παρόλα αυτά δεν έχουμε καμιά πρόθεση να προχωρήσουμε σε αυτή την ανταλλαγή με τη Γιουβέντους. Αυτές οι φήμες είναι εντελώς ανυπόστατες» προσέθεσε ο τεχνικός της «βασίλισσας»

«Κρατάω ακόμα επαφή με τον Αντρέα γιατί έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Χάρηκα πολύ που οι οπαδοί της Ρεάλ τον καλωσόρισαν τόσο θερμά» είπε ολοκληρώνοντας ο Αντσελότι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x