Ισπανία

Μένει στη Ρεάλ ο Μουρίνιο

Καθυστερεί η επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι. Ο Πορτογάλος τεχνικός - σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα – παρουσιάζεται αποφασισμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράταση φαίνεται πως παίρνει η επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο αγγλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στον πάγκο της Τσέλσι, αφού – σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου – αποφάσισε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φημολογείται πως αποτελεί το μήλον της Έριδος για αρκετούς σπουδαίους συλλόγους – μεταξύ αυτών και οι Λονδρέζοι από τους οποίους είχε αποχωρήσει με εντυπωσιακό τρόπο τον Σεπτέμβριο του 2007.

Ο 50χρονος προπονητής έχει παραδεχθεί πως επόμενος προορισμός του θα είναι (ξανά) το Νησί, αλλά η επιστροφή του στην Premier League αναβάλλεται προσωρινά.

Η διοίκηση της «βασίλισσας, η οποία βρίσκεται στους «4» του Champions League και προσπαθεί να σπάσει την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα, ενοχλείται ιδιαίτερα από τα δημοσιεύματα που θέλουν τον «εκλεκτό» να αποχωρεί από το Μπερναμπέου.

Ο Μουρίνιο τόνισε ότι αυτή η φημολογία δεν κάνει καλό στον ίδιο και την ομάδα του και οι όποιες εξελίξεις θα συζητηθούν στη συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, στο τέλος της φετινής σεζόν.

Πάντως, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Πορτογάλο αναφέρουν πως είναι χαρούμενος στη Μαδρίτη και θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2016 και ανανέωσε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x