Γενικά

Μένει Τουρκία ο Γκέκας!

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Φάνης Γκέκας! Όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο διεθνής φορ θα φοράει ξανά απ’ του χρόνου την φανέλα της Ακίσασπορ που πρόπερσι την είχε σώσει… μόνος του.

Σε μια ομάδα που γνωρίζει τα κατατόπια επιστρέφει ο Φάνης Γκέκας! Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο διεθνής φορ τα βρήκε σε όλα με την Ακίσασπορ και συμφώνησε για διετές συμβόλαιο.

Και λίγο αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση, με τους Τούρκους να ανακοινώνουν και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους με τον παίκτη!

Ο 34χρονος επιθετικός έχει φτιάξει εξαιρετικό όνομα στη γείτονα χώρα, λόγω των επιτευγμάτων του. Γι’ αυτό και η Ακίσα του πρότεινε συμβόλαιο, αφού το ότι αγωνίζεται στα «σαλόνια» του ποδοσφαίρου της χώρας, το χρωστά εν πολλοίς και στον Γκέκα όταν τη σεζόν 2012-13 την είχε… σώσει μόνος με 12 γκολ στο δεύτερο μισό της περιόδου.

Και πέρσι ο Έλληνας άσος αγωνιζόταν επί τουρκικού εδάφους, όπου πάλι είχε πολύ καλή σεζόν με την φανέλα της Κόνιασπορ, με την οποία μέτρησε 13 γκολ σε 24 συμμετοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x