Stoiximan Super League

Μένουν σε… ρυθμό ΠΑΣ και Λάρισα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με την Λάρισα που έγινε στους Ζωσιμάδες. Έχασε πέναλτι η ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

«Λευκή» ισοπαλία μοιράστηκαν ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα σε φιλική αναμέτρηση που έδωσαν στους Ζωσιμάδες το απόγευμα της Κυριακής.

Οι δύο ομάδες έδωσαν δυνατό φιλικό, προκειμένου να μείνουν σε ρυθμό στη διακοπή των πρωταθλημάτων, με τον Γιάννη Πετράκη να κάνει δοκιμές ενόψει της συνέχειας.

Πάντως, το ματς κινήθηκε σε μέτριο ρυθμό, με τις μεγάλες ευκαιρίες να είναι στο 70’ και στο 93’. Αρχικά, ο Λίλα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσεμπερίδη, όμως ο Ίλιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Αθανασόπουλο στην εκτέλεση.

Λίγο πριν το φινάλε η Λάρισα απείλησε με τον Μπλέντι, όμως ο Βελλίδης απέκρουσε το κοντινό πλασέ που επιχείρησε.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σωτηρίου (46' Βελλίδης), Στρούνα, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα (75' Γιάκος), Τσουκαλάς, Ακόστα (85'), Μανιάς, Ίλιτς, Ηλιάδης (61' Χαρίσης)

Λάρισα: Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Τζούνιορ, Πινδώνης, Περίκο (30' Ντέρνις), Σουάνης, Μπίλα, Στεφανίδης.

Στο β' ημίχρονο η Λάρισα ξεκίνησε με την εξής ενδεκάδα: Αθανασόπουλος, Μουλόπουλος (63' Καρανίκας), Κουρτεσιώτης (61' Κοντοδήμος), Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Τζούνιορ (69' Τσεμπερίδης), Τσιλιγγίρης, Ντέρνις, Σουάνης (55' Μπλέντι), Αναστασάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x