Γ' Εθνική

Μέρες του ένδοξου παρελθόντος

Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση των οπαδών της ΑΕΚ εν όψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της χρονιάς, παρότι πρόκειται για παιχνίδι της Γ’ Εθνικής.

Κάθε προσδοκία ξεπερνάει η αγάπη και η στήριξη που δείχνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ στην ομάδα, παρότι εκείνη συμμετέχει στη Γ’ Εθνική.

Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν με τον Μανδραϊκο οι φίλοι του «Δικεφάλου» κατέκλυσαν το γήπεδο της Φυλής και στήριξαν τις προσπάθειες των παικτών του Τραϊανού Δέλλα.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο κόσμος – ύστερα και από την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να κοστολογήσει στα 30€ τα εισιτήρια διαρκείας για τους ανέργους – δείχνει τον ενθουσιασμό που επικρατεί και υπάρχουν ενδείξεις ότι οι κάρτες θα ξεπεράσουν τις 12.000 (όσα δηλαδή είχαν πουληθεί στην πρώτη σεζόν του Ντέμη Νικολαΐδη στην προεδρία του συλλόγου)!

Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό την Κυριακή το ΟΑΚΑ να θυμίσει τις μέρες του 2004, όταν ήταν κατάμεστο από οπαδούς που είχαν μετατρέψει τα άσπρα καθίσματα σε κιτρινόμαυρα.

Σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την ανταπόκριση έχει παίξει η προοπτική που δίνει ο Μελισσανίδης για το αγωνιστικό και γηπεδικό κομμάτι.

Στο τελευταίο ζήτημα θα έχουμε εξελίξεις την ερχόμενη Τετάρτη (02/10), όταν και θα γίνει η παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

Όλοι συνεργάτες του «Τίγρη» δουλεύουν πυρετωδώς και προετοιμάζουν την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε οι τοπικές Αρχές να μην έχουν την παραμικρή απορία για την υλοποίηση του έργου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x