Επικαιρότητα

Μέρκελ: Η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για τους πρόσφυγες δεν λειτουργεί ως βοήθεια για την Ελλάδα

Θα είναι δύσκολες οι διαπραγματεύσεις με τους Ελεύθερους Δημοκράτες και τους Πράσινους για τον σχηματισμό κυβέρνησης, είπε η καγκελάριος Μέρκελ.

Για πρώτη φορά μετά τον εκλογικό σεισμό στη Γερμανία, η Άνγκελα Μέρκελ ανοίγει τα χαρτιά της για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης στη Γερμανία, τύπου «Τζαμάικα».

Σε ομιλία της στην Νεολαία του κόμματος των Χριστιανοκοινωνιστών, η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε σήμερα ότι θα είναι δύσκολες οι διαπραγματεύσεις με τους Ελεύθερους Δημοκράτες και τους Πράσινους για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Λίγες ώρες πριν ανέβει στο βήμα, δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει πως, ένας στους τρεις Γερμανούς δεν θέλουν να εξαντλήσει την θητεία της στην καγκελαρία η frau Μέρκελ αλλά να ορίσει τον διάδοχό της πριν το 2021.
H Mέρκελ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι, η συμφωνία της Ε.Ε. με την Τουρκία για τους πρόσφυγες δεν λειτουργεί ως βοήθεια για την Ελλάδα και την Ευρώπη, κι ότι η ίδια κατηγορείται ότι έκανε την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της συνθήκης αυτής να είναι εξαρτημένη από την Τουρκία.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x