Γενικά

Μερούσης: «Απαιτητικός, αλλά και ωραίος αγώνας»

Χαρούμενος για την παρουσία του σε έναν ακόμη Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, εμφανίστηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χριστόφορος Μερούσης, που ήταν ο πρώτος Έλληνας και ένατος στη συνολική κατάταξη.

Πανελληνιονίκης στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε ο Χριστόφορος Μερούσης, που τερμάτισε στην ένατη θέση της γενικής κατάταξης με χρόνο 2:24.57. Λίγα λεπτά μετά τον τερματισμό, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε χαρούμενος που συμμετείχε και στον φετινό αγώνα, τον οποίο χαρακτήρισε απαιτητικό, αλλά και ταυτόχρονα ωραίο.

«Ήταν ένας δύσκολος και απαιτητικός αγώνας και τα έδωσα όλα. Ήταν δύσκολη η πορεία μέχρι εδώ, καθώς είχε προηγηθεί και η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Προσπάθησα, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους γιατί είναι δύσκολος αγώνας και έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά ταυτόχρονα ωραίος και γεμάτος ιστορία» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Να σας πω την αλήθεια, ούτε γύρισα να δω τον χρόνο. Ήμουν τόσο κουρασμένος, αλλά και τόσο χαρούμενος, που η επίδοση μπήκε σε δεύτερη μοίρα. Σε κάποια σημεία φάνηκε η ζέστη, ενώ σε κάποια άλλα, είχε κόντρα αέρα. Δόξα τον Θεό, όλα πήγαν καλά. Πλέον από εδώ και πέρα υπάρχει η απόλυτη ξεκούραση. Έχω κουραστεί πάρα πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x