Stoiximan Super League

Μέσα και ο Λόρενς

Στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ συμμετείχε ο Λίαμ Λόρενς, ο οποίος έχασε το χθεσινό πρόγραμμα λόγω συμπτωμάτων ίωσης. Ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Γιώργος Δώνης θα ξεκουράσει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έχουν τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ. Ένας από αυτούς ενδεχομένως και ο Λίαμ Λόρενς. Από ιατρικής πλευράς πάντως ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός είναι διαθέσιμος, καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις (έχασε το χθεσινό πρόγραμμα λόγω συμπτωμάτων ίωσης).

Το σημερινό πρόγραμμα στη Ν. Μεσήμβρια ξεκίνησε με την καθιερωμένη προθέρμανση, με χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στην κατοχή, την κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με “διπλό” στα 3/4 του γηπέδου. Ατομικά γυμνάστηκαν Αποστολόπουλος, Κατσικάς, ενώ θεραπεία έκαναν Ολίσε και Βούκιτς. Αυτοί ο τραυματίας Σταφυλίδης και ο τιμωρημένος Λίνο έμειναν εκτός αποστολής.

Η 19μελής αποστολή: Ιτάνζ, Γλύκος, Γιακουμής, Έτο, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Κίτσιου, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x