Μαχητικά Αθλήματα

Μέσα και ο Παπαδόπουλος

Διπλή ελληνική εκπροσώπηση θα υπάρξει τελικά στο Grand Prix του SuperKombat (18 Μαΐου), καθώς μετά τον Σταύρο Εξακουστίδη στη Ρουμανία θα ταξιδέψει και ο Στέλιος Παπαδόπουλος.

Μετά από δυο χρόνια εκτός του επαγγελματικού kickboxing (πρωταθλητής πυγμαχίας) ο Στέλιος Παπαδόπουλος επέστρεψε στα ρινγκ με όρους Κ-1 και επιβεβαίωσε ότι μπορεί σύντομα ν’ αποτελέσει ένα από τα δυνατά ελληνικά χαρτιά στην «γεμάτη» κατηγορία των 70κ.

Στο …νέο ξεκίνημά του, μετρά δυο επιβλητικές νίκες (κόντρα σε Μιχαλόπουλο, Νικολαΐδη) και προτού συμπληρώσει τα 20 του χρόνια, του παρουσιάζεται η ευκαιρία ν’ αγωνιστεί σε μια από τις υψηλού επιπέδου ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μετά από ενέργειες του εκπροσώπου του SuperKombat στη χώρα μας, Χρήστου Παπαναγιώτου, εκτός του Σταύρου Εξακουστίδη (παίρνει μέρος στα main events) την αποστολή για τη Ρουμανία και το Grand Prix του SuperKombat (Κραϊόβα, 18 Μαΐου) θ' ακολουθήσει και ο Καβαλιώτης αθλητής (γυμνάζεται με τον Σωκράτη Καραΐτη - φωτο). Αντίπαλός του θα είναι ο Ρουμάνος, Claudiu Badoi (3Χ3’, Κ-1).

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x