Stoiximan Super League

Μέσα και οι Γιορέντε - Αντέγιο

Οι Γιορέντε και Αντέγιο ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και μπήκαν στην αποστολή της Καλλονής για το ματς με τον Πλατανιά στη Μυτιλήνη.

Την έκπληξη έκανε ο Γιάννης Ματζουράκης, καθώς συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον Πλατανιά τον Γιορέντε, ο οποίος είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τις τελευταίες εβδομάδες λόγω τραυματισμού και τον Αντέγιο, ο οποίος επίσης αποθεραπεύτηκε πλήρως.

Με ασκήσεις τακτικής με μπάλα και εξάσκηση στις στημένες φάσεις κύλησε η σημερινή και τελευταία προπόνηση της ομάδας της Καλλονής πριν την αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης το Σάββατο 29/11 στις 15:00.

Ο Γιάννης Ματζουράκης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο «Γ.Σκούφος» ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με τους Κρητικούς.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή της Καλλονής:

Χογκ, Δαύκος, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Μπαρέρα, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Κειτά, Στεφάνοβιτς, Καλτσάς, Μανούσος, Αγρίτης, Χουάνμα, Καμαρά

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x