Stoiximan Super League

«Μέσα» Κουτρουμπής και Τριανταφυλλόπουλος

Κανονικά γυμνάστηκαν στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Κουτρουμπής και ο Τριανταφυλλόπουλος, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον αγώνα στην Ξάνθη.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την επικείμενη αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στη σημερινή προπόνηση ο Εμίρ Μπαϊράμι μαζί με τον Μπερίσα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όμως εκείνο που έχει σημασία για τον Γιάννη Αναστασίου είναι ότι ο Κουτρουμπής και ο Τριανταφυλλόπουλος γυμνάστηκαν κανονικά και έθεσαν εαυτούς στη διάθεσή του Έλληνα προπονητή.

Η συμμετοχή του Σουηδού μέσου για τον αγώνα με τους Ακρίτες, λόγω και της ειδικής διαχείρισης που υπάρχει στα θέματα τραυματισμών που παρουσιάζει, θεωρείται αμφίβολη. Ο Κροάτης άσος, από την πλευρά του, έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε πρώτα ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τέλος όσοι έπαιξαν την Κυριακή ξεκουράστηκαν και οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 2 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x